Select Page
  • Contes,
    rondalles, llegendes i faules seran les protagonistes d’este Festival de
    Narració Oral que es celebrarà del 18 al 22 de maig

 

Del 18 al 22 de maig tindrà lloc a Altea ‘’Encontes’’, el Festival de Narració Oral que enguany celebra la seua tretzena edició. Contes, rondalles, llegendes i faules seran les protagonistes d’esta activitat que ha presentat el regidor de Cultura, Diego Zaragozí, acompanyat de Blai Senabre, d’Aktes Teatre, director i coordinador de l’activitat.

Diego Zaragozí ha agraït l’impulsor del projecte, Blai Senabre, el seu esforç perquè ‘’Encontes’’ es celebre any rere any, consolidant-se com una de les activitats imprescindibles de la programació cultural d’Altea. A més el regidor ha convidat a grans i menuts a participar en les activitats d’Encontes on l’entreteniment i la diversió està assegurada, així com el foment i l’animació lectora.

Blai Senabre ha explicat que s’han programat activitats per a tot tipus de públics, activitats dirigides a les escoles, a la gent gran de la residència ‘’Les Boqueres’’, al públic familiar, així com sessions de contes per a adults. Una de les novetats d’enguany és que també hi haurà contes per als més menuts, des de 6 mesos fins a 3 anys. Aquesta activitat es celebrarà a la Biblioteca municipal i l’aforament és limitat, la reserva de plaça es pot fer personalment a la Casa de Cultura o al telèfon 96 584 28 53

Com ha explicat Blai Senabre, “Encontes” centra la major part de les activitats als carrers i places d’Altea, ‘’perquè una de les premisses d’esta activitat és la recuperació del carrer com espai públic i de relació’’. Una altra de les novetats d’esta edició és l’ampliació del festival, i després d’Altea també es celebrarà a Sant Joan d’Alacant el cap de setmana següent.

Finalment, Blai Senabre ha agraït el suport de l’Ajuntament d’Altea i de la regidoria de Cultura, així com a l’Ajuntament de Sant Joan, que també s’ha sumat a esta iniciativa, i a les empreses col•laboradores. Senabre també ha tingut paraules d’agraïment per al públic d’Encontes que, edició rere edició, segueix omplint Altea d’històries i rondalles.

Pin It on Pinterest