Select Page

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, va presidir la passada setmana la reunió del Consell Escolar Municipal, que va comptar amb la presència dels inspector de secundària i primària Josep Vicent Ferre i Josep Vicent López, respectivament. A més la reunió va comptar amb una ampla presència de representants de l’àmbit de l’educació local, com els directors dels CEIP d’Altea i de l’IES Bellaguarda, representants de l’AMPA del CEIP Les Rotes, l’IES Altaia i l’IES Bellaguarda, així com la directora del centre d’acollida de menors d’Altea, representants sindicals i un representant de cada grup polític de l’Ajuntament d’Altea, a proposta de la regidora d’Educació. Entre els temes tractats destaca l’elecció de representants per a la constitució de la comissió municipal de l’escolarització.
A més, Vicenta Pérez va comunicar que el dia 3 de maig a les 17:30 hores s’ha convocat en el Centre Social d’Altea una reunió informativa dirigida a les famílies amb xiquets i xiquetes de 3 anys per explicar-los el calendari i procediment d’admissió.

Pin It on Pinterest