Select Page
  • Altea commemora el dia Mundial de la Bicicleta amb la
    tradicional ‘’Volta en Bici’’

Pere Barber, regidor de Joventut i Esports, va anunciar divendres passat una nova edició de la ‘’Volta en Bici’’ que enguany arribarà a la seua XX edició. Com ha explicat el regidor, l’edició d’enguany eixirà des de la Ciutat Esportiva a les 10 hores del diumenge, dia 17 d’abril, i tindrà el següent recorregut: Corredor Verd, Camí Fondo, Carretera de Callosa (Altea la Vella), Camí de Santa Bàrbara, avituallament a la Finca Santa Bàrbara, i tornarà pel camí fondo per acabar a la Ciutat Esportiva. A més, amb esta activitat es celebra el Dia Mundial de la Bicicleta que es commemora el 19 d’abril.

A l’acabar la volta hi haurà avituallament amb aigua, fruita i barretes energètiques per als assistents, a més de castells inflables per als més menuts i diversos sortejos per a tots els inscrits en la prova. 

L’edil d’Esports afegia que “no hi ha excusa per a no participar ja que qui no tinga bicicleta o no dispose d’ella per a eixe dia, la regidoria d’esports ha aplegat a un acord amb BiciAltea, l’empresa que presta el servei de lloguer de bicicletes, i oferirà gratuïtament bicicletes a tot aquell que vullga participar i no dispose d’ella”.

Pere Barber explicava que “les inscripcions es poden formalitzar a través dels pamflets informatius que s’han repartit per diferents punts de la localitat i entregant-los a l’oficina de Joventut i Esports situada a la Ciutat Esportiva d’Altea, on també hi haurà pamflets disponibles”. El regidor ha informat que “es podrà participar en la Volta en Bici sense inscriure’s però, en eixe cas, sense opció a participar en els diferents sortejos que es realitzaran”.

Per acabar, el regidor ha volgut agrair a totes les empreses col•laboradores la seua participació en l’esdeveniment: BiciAltea, Caixaltea, el Chiringuito, Adolfo Murillo, Bolo y Baldomero Sport, Atmósfera Sport i també ha agraït la col•laboració de l’Empresa Pública, la Policia Local, Protecció Civil i Ràdio Altea.

Pin It on Pinterest