Select Page
  • Sebastián Gómez, edil d’Esports, anuncia una edició especial de la regata en 2016 en complir-se el 30 aniversari de la prova, ‘’una de les més representatives de l’esport nàutic i de les regates del Mediterrani”

Divendres passat, 27 de febrer, a les 12 del migdia, les 32 embarcacions que participaven en la 29 edició de la regata d’hivern, 200 Milles A2, Altea-Eivissa-Altea, van prendre l’eixida, rumb a les illes Pitiusas. Prèviament, en la bocana del port del Club Nàutic, es van donar cita els mitjans de comunicació que han seguit la regata, a més dels membres del comitè de la mateixa, i regidors de l’Ajuntament d’Altea. A més del Regidor d’Esports, Sebastián Gómez, van estar en l’eixida l’edil de Turisme Vigela Lloret, així com altres membres de la corporació municipal.

  L’edil d’esports, Sebastián Gómez, va avançar que “la vintè novena edició d’enguany, precedeix a la de l’any que ve, que serà una edició especial en complir-se el 30 aniversari d’una competició històrica i de les més representatives de l’esport nàutic i de les regates del Mediterrani”. Des de l’Ajuntament, explicava Gómez, recolzem al Club Nàutic d’Altea, “que cada any demostra la seua professionalitat en l’organització d’aquest tipus d’esdeveniments esportius, com són les 200 milles a2”. Sebastián Gómez va explicar que, a més del respatler a les 200 milles, ‘’l’Ajuntament també manté un conveni de col·laboració amb el CNA per a impulsar l’esport de base a través de les escoles de vela i de l’equip de rem que tenen molt bons resultats esportius”.

  L’eixida de la regata no va registrar cap contratemps i es va efectuar amb vents que van aconseguir becs de 35 nusos, la qual cosa va propiciar la rapidesa en l’eixida cap a la balisa de desmarcatge.

  Finalment, amb un temps invertit de 35 hores i 27 minuts, Phonemovil patronejada per José Ignacio Vicent i Gustavo Benvaent, va ser l’embarcaciipulació del Phonemovil ha destacat que el tram determinant en l’edició d’enguany ha sigut el comprès entre Tagomagoy la Mola on s’han reunit tots els vaixells participants.

En aquesta edició les condicions meteorològiques han permès que la major part dels participants hagen finalitzat la prova. De 29 vaixells que van iniciar la regata, tan sols 4 l’han abandonat: *Merit, H2O, *Etreus i Eva Marina.

El lliurament de trofeus està prevista per a dissabte que ve, dia 7 de març, a les 20:00h en el Club Nàutic d’Altea.

Pin It on Pinterest