Select Page

Altea ha acollit aquest cap de setmana la celebració de la 37 edició de la Regata d’Hivern 200 milles a2 que donava el tret d’eixida divendres passat i va finalitzar ahir diumenge amb el lliurament de trofeus. En total van participar 24 embarcacions i 48 regatistes i el Brujo va ser el que es va alçar amb el primer lloc.

El lliurament de premis es va realitzar a les terrasses del restaurant Bon Vent del Club Nàutic d’Altea amb la presència del regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Altea, Pere Barber, i la regidora de Turisme, Xelo González. Alberto de Castro i Axel Rodger del RCN València van recollir el seu guardó com a vencedors d’aquesta edició revalidant així el seu títol de 2019. Els guanyadors van rebre dos lingots d’un quilo de plata com a trofeu.

33 hores i 6 minuts després de l’eixida, és quan l’embarcació Brujo travessava la línia d’arribada a Altea obtenint el primer lloc en temps real. Una hora i 15 min després el M8 també acabava el recorregut. Una vegada la major part de la flota va arribar a port el Comité Organitzador va compensar els temps obtinguts per les embarcacions concorde al seu ràting, i es donaven a conéixer els guanyadors.

La segona posició, a tan sols 24 minuts en temps compensat dels guanyadors, va anar per al M8 – Zas Compòsit de Jose Luis Francés i Carlos Francés del RCN València, els qui van rebre dos lingots de mig quilo de plata. La tercera posició la va obtindre el Maverta de José Ballester i Andrés Manresa del RCN Torrevieja, guanyadors de la passada edició.

Enguany va tornar a entregar-se el Trofeu per Clubs. En aquesta 37 edició el club guanyador ha sigut el Real Club Nàutic de València per les posicions aconseguides per les embarcacions Brujo, M8 i Entropia.

“Una ocasió més, Altea està en el punt de mira de l’esport nàutic amb competicions com les 200 Milles a2, una prova amb un llarg recorregut i prestigi que suposa un important repte per als seus participants. Voldria felicitar, no sols als guanyadors, sinó a tots els esportistes que han format part d’aquesta competició. Perquè només completar-la ja és una gran gesta. Agrair també al Club Nàutic d’Altea que continue organitzant aquestes competicions i fent que Altea siga coneguda per tots els amants de la vela”, ha comentat Pere Barber, regidor d’Esports d’Altea.

Pin It on Pinterest