Select Page

La regidora d’Actuacions Estratègiques, Yolanda Gallardo, ha impulsat la realització a Altea de la segona edició del Comprat ‘Nazareno’que tindrà lloc en la Plaça de l’Ajuntament, del 6 al 9 de desembre. La iniciativa s’ha portat a terme, arran de l’èxit obtingut en la seva primera edició de l’any passat, i la bona acollida que va tenir el Comprat ‘Nazareno’entri veïns, comerciants i turistes. El mercat obrirà els quatre dies de les 11:00h fins a les 14:00h i a la tarda des de les 17:00h a les 21:00h, aproximadament.

Es tracta d’un projecte desenvolupat per l’associació ‘Amata’ i consistirà en la instal·lació de prop de 40 llocs relacionats amb l’artesania i on també tindran acollida diverses activitats com una sínia, un pessebre amb burretes i una zona de jocs de taula. Amb aquest mercat, l’Ajuntament d’Altea ha volgut potenciar una mostra, que es diferencia de la multitud de fires i mercats temàtics que oferixen ‘artesania’, quan es tracta de productes de fàbrica o, sobretot, d’importació. Amata, ja va organitzar l’edició de l’any passat i oferix ‘Artesania d’Autor’.

Els llocs, que ompliran tota la Plaça de l’Ajuntament, oferiran als visitants una excel·lent oportunitat per a aconseguir regals de Nadal i Reis molt originals i de gran varietat: diversos llocs de ceràmica, fusta del torn, objectes decoratius d’os i banya, cortines i coixins pintats a mà, ferro forjat, joieria i bissuteria en diferents materials, i tot de disseny propi. Tampoc faltaran els llocs dirigits als nens, com joguines de fusta, marionetes i titelles, tots fets a mà; i els productes típics, com el torró, l’embotit, els formatges, galetes especials per a Nadal, una taverna antiga i una crepería. A certes hores del dia haurà tallers, perquè els nens puguin fer la seva pròpia peça d’artesania per a les pròximes dates nadalenques.

Pin It on Pinterest