Select Page

18 xiquets i xiquetes participen en els tallers culinaris

La Regidoria d’Educació ha clausurat la segona edició del curs de cuina infantil “Mini xefs”. El taller estava destinat a xiquets i xiquetes d’entre 7 i 16 anys. L’edil de l’àrea, Xelo González, ha sigut l’encarregada d’entregar els diplomes als 18 estudiants participants al costat del xef Darwin, propietari del Restaurant La Clau d’Altea.

Els tallers culinaris es van desenvolupar en la tercera setmana d’agost, del 21 al 25, a l’Aula Municipal de Cuina, situada en les instal·lacions de la Formació Permanent d’Adults. Segons ha indicat la regidora, donada l’alta demanda del curs, el departament va decidir posar en marxa una segona edició per a finals d’agost.

González assenyalava: “aprendre a cuinar és una part important de l’aprenentatge, ja que és molt útil per a l’autonomia de les persones. Per tant, des de la regidoria treballarem per a crear la Campanya de la Cuina que se celebrarà d’octubre a juny”.

Cada dia de la Setmana de la Cuina els xiquets i les xiquetes van elaborar una recepta diferent. “L’alumnat ha aprés a cuinar receptes típiques de l’estiu, amb productes de temporada”, ha matisat l’edil.

Com a responsable d’àrea, González ha animat als xiquets i xiquetes d’Altea a participar en nous cursos de cuina que organitzarà el Departament d’Educació.

 

Pin It on Pinterest