Select Page

El regidor d’Esports, Sebastián Gómez, ha fet públics els ingressos percebuts pel seu Departament, en concepte de les inscripcions en les Escoles Esportives Municipals, i que ascendeixen a 50.000 euros durant el curs 2011-2012. Aquesta quantitat s’ha obtingut arran de la modificació de l’Ordenança de les Escoles Esportives i Cursos d’Estiu, aprovada en 2011, amb els vots a favor de Partit Popular, Cipal i Bloc, i els vots en contra del PSOE. 

Tal com ha recordat Sebastián Gómez, “aquesta Ordenança va permetre que, en un any molt difícil per a tots i també per a l’Ajuntament, es pugui seguir prestant el servei la despesa del qual està subvencionat en més d’un 65% per l’Ajuntament”. “Amb això s’ha assolit mantenir el servei, millorar el mateix i poder tenir per al curs 2012 i 2013 un repertori més ampli d’Escoles Esportives”, ha assenyalat Gómez. 
En total s’han obtingut prop de 50.000 euros, entre Cursos d’Estiu i Escoles Municipals, el que suposa un increment de 43.000 euros, respecte al passat exercici. A més, ha suposat una millora del servei i un increment de les inscripcions, tant a l’estiu com durant l’any, i una major assistència dels inscrits als cursos que es realitzen. Per a l’any 2012/13 ja han començat les inscripcions, contant a data d’avui amb 300 inscripcions, encara que encara no s’han tancat i poden veure’s incrementades pel que fa a l’any anterior. 

Per tot això, l’edil d’Esports ha mostrat la seva satisfacció “per la nova Ordenança, ja que ha estat molt important per a poder mantenir els cursos en funcionament i ens estan permetent amidar millor l’assistència als mateixos i poder disposar dels mitjans físics reals que necessitem per a impartir-los”.

Pin It on Pinterest