Select Page

La regidora de Comerç i Foment de l’Ocupació, Vigela Lloret, juntament amb el president de l’Associació d’Empresaris i Professionals d’Altea (AEPA), José Davó, han presentat aquest matí la pròxima edició de Firaltea, que se celebrarà del 11 al 14 d’octubre en el Palau dels Esports En la presentació també ha estat present el responsable del Grup Line Victoriano Rodríguez, empresa organitzadora de l’esdeveniment. 
Per a facilitar la participació d’empreses i comerços en la mostra s’ha reduït l’import dels Stands en un 15%, pel que fa a passades edicions. La disminució del cost arriba a el 25% si es tracta d’empreses i comerços locals. 
José Davó ha remarcat que “Firaltea es va fer, encara que sabem les dificultats que existeixen en aquests moments, però malgrat tot i gràcies al respatller de moltes empreses i de l’Ajuntament, Firaltea continuarà complint la seva 21 edició”. Davó va agrair el respatller de l’Ajuntament, “el principal sponsor de la fira”. 
Per la seva banda Victoriano Rodríguez ha recalcat que la seva empresa s’ha bolcat perquè “aquesta edició suposi un abans i un després de Firaltea i ens hem posat en contacte amb empreses nacionals i estrangeres interessades a participar en la Fira”. Segons ha explicat, “la resposta està sent molt positiva i van a participar empreses noruegues i daneses que ja van participar el passat any, i una empresa russa que estarà en aquesta nova edició”. 
Així mateix, ha demanat un major compromís i una major presència de les empreses locals, aprofitant el descompte que tenen de més d’un 25% en el preu del stand. Aquest any en Firaltea estaran presents empreses relacionades amb sectors com Esport i Oci; Moda i Noces; Turisme i Gastronomia; Bricolatge i Decoració; Servei i Automoció. A més d’aquests sectors, per primera vegada en la fira, haurà una zona especifica per a l’Artesania, i com novetat comercial més interessant, també per primera vegada, s’instal·lés una zona ‘Outlet, on es comercialitzarà fora de temporada roba i complements de moda de primeres marques a preus molt rebaixats. Firaltea, a més de l’aspecte comercial, té prevista una àmplia programació musical, amb espectacles infantils, i un dia dedicat a les persones majors. 
La Regidora de Comerç, Vigela Lloret, ha mostrat el total respatller de l’Ajuntament als empresaris que organitzen Firaltea, assegurant que “des de l’Ajuntament donem tot el nostre suport facilitant les infraestructures necessàries per a organitzar la fira”. En aquest sentit, Lloret ha destacat que per a fer possible Firaltea han col·laborat pràcticament totes les regidories de l’Ajuntament, des d’Esports, passant per Comerç i Turisme, Hisenda, Cultura, Seguretat Ciutadana o Serveis Socials. En moments com aquest, ha assenyalat, cal demanar la col·laboració de tots “per això faig una crida als comerciants i empreses d’Altea perquè s’impliquin en la fira com un mitjà per a promocionar-se i que aprofitin el descompte del 25% per a estar en una fira que és d’Altea i dels alteans des de fa molts anys”.

Pin It on Pinterest