Select Page

La campanya lluirà el lema “Compra en valors amb el comerç d’Altea”

La Regidoria de Comerç, regida per Miguel De la Hoz, juntament amb les associacions de comerciants més representatives del municipi, Alcea, Feria de Eventos i Mercat Municipal, han preparat una sèrie d’accions per a promocionar el dia del comerç local de la Comunitat Valenciana, que se celebra el 25 d’octubre.

L’edil de l’àrea, De la Hoz, destaca el paper del comerç de proximitat en l’economia local i anima a la ciutadania a fer les seues compres a Altea: “les accions que posem en marxa pretenen reconéixer la seua tasca implicada en el desenvolupament municipal, que també s’ha vist afectat durant la pandèmia”.

Aquesta accions de desenvoluparan durant el dilluns i dimarts de la setmana vinent. Es col·locarà en la plaça de l’ajuntament, Plaça José María Planelles, un photocall amb el lema de “Compra en valors amb el comerç d’Altea”, la ciutadania podrà fer-se una foto amb la seua compra durant els dies 24 i 25 d’octubre per a entrar en un sorteig de dos vals amb un valor de 100€ cadascun per a gastar en el comerç local. Per a participar, els interessats i interessades hauran de pujar una foto en les xarxes socials al costat del photocall etiquetant a comerçaltea. A més se’ls entregarà una bossa de roba amb el logo del comerç local i de la pàgina web Alteamarket.

“Tota aquesta campanya està subvencionada i compta amb col·laboració de la Conselleria de Comerç de la Generalitat Valenciana” ha explicat l’edil.

D’altra banda, l’emissora local, Ràdio Altea, celebrarà un sorteig de 3 vals de 100 € cadascun a les persones que telefonen a la ràdio i compten com és el seu comerç local favorit.

La Regidoria de Comerç col·locarà muppins en diferents llocs del municipi per a donar publicitat al dia. “Es col·locarà un tòtem amb forma de bossa de compra en la plaça de l’ajuntament, per a incentivar al nostre comerç” finalitzava, De la Hoz.

Pin It on Pinterest