Select Page

La regidora de Turisme, Vigela Lloret, ha donat a conèixer aquest matí un nou projecte del seu departament per a promocionar el coneiximent d’Altea entre els turistes. Es tracta de la posada en marxa de rutes guiades, de manera gratuïta, perquè els turistes i visitants puguen conèixer de primera mà el Casc Antic d’Altea, acompanyats per un guia, que els anirà explicant la història i particularitats dels seus racons més emblemàtics. 
Les rutes tindran lloc durant tots els divendres dels pròxims mesos de juliol i agost. Per a participar, només cal acostar-se a l’Oficina de Turisme d’Altea, situada en el Passeig Sant Pere, a les 19:00 hores. Es recomana dur calçat còmode, ja que el recorregut té una durada aproximada de dos hores. 
Els llocs que es visitaran són: Passeig del Mediterrani, Església de San Francisco, Casa de Cultura, escales del ‘Mestre de la Música’, Plaza de l’Aigua, barri de Bellaguarda, Plaza de la Creu, Portal Vell i recinte amurallat, Plaça de l’Església, Parròquia de La nostra Senyora del Consol, Carrer Sant Miguel i Sant José, Carrer Santa Bàrbara, Portal Nou i Raval Mariner. 
Tal com ha explicat Lloret, la iniciativa respon “a la gran demanda que ens venien realitzant els turistes i visitants que s’acosten a Altea” i ha afegit que la guia impresa “també servirà perquè tots aquells que ens visiten entre setmana, i no es puguin acostar els divendres, tingan l’oportunitat de realitzar la ruta per compte propi, però amb una informació completa i accessible”.

Pin It on Pinterest