Select Page

 Jesús Ballesteros ressalta la presència de alteanos i persones de La Nucia, Polop i Callosa’d En Sarrià.


La tercera edició de “Cant a la Serena” va assolir superar aquest dissabte el nombre d’assistents en 2010 arribant a les més de 350 persones. Aquest original acte de sopar i música tradicional valenciana es va portar a terme en la calli Filarmónica amb la presència del regidor de Cultura, Jesús Ballester, i els tres regidors del Bloc, Toni Ripoll, Jaume Llinares i Inma Orozco. Ballester destacava el gran nombre d’assistents en aquesta edició “si l’any passat teníem a 300 persones en aquest acte, aquest dissabte érem molts més assolint arribar a els 350 assistents”. El regidor ha volgut a més assenyalar l’ambient familiar i distès del sopar i de les actuacions posteriors amb la presència d’un gran nombre de públic alteano i també procedent de la comarca, especialment La Nucia, Polop i Callosa’d En Sarriá.


L’acte està organitzat per la regidoria de Cultura i el grup alteano de música tradicional, Pas de Quatre.


Els grups que van actuar Colla de Xirimiters, Cosemi i Apa, Rondalla Daniya, Arrop i Talladetes, Aurora de Polop, El So del Barrejat y Pas de Quatre.. A més, es va poder contar amb els cants improvisats del públic assistent que es va animar a acompanyar a aquestes formacions musicals.


 


 

Pin It on Pinterest