Select Page

El municipi d’Altea compte ja amb un nou accés al poliesportiu municipal gràcies al Pla Confiança de la Generalitat Valenciana, invertint 154.909 euros.
El secretari autonòmic d’Infraestructures i Transports, Victorià Sánchez, ha fet entrega a l’alcalde d’Altea, Miguel Ortiz, de l’acta de recepció de les obres.
Esta actuació, realitzada per l’empresa Tyosa Obres Públiques, ha servit per a recuperar l’entrada de vianants al poliesportiu. Amb esta comesa s’ha urbanitzat un vial d’accés per a ordenar l’entrada a les instal·lacions.
En total han sigut dos zones en què s’ha actuat; en la part superior, repavimentant la plaça existent i realitzant una escala d’accés; i en la zona inferior, posant un vial que ordena l’entrada principal del poliesportiu arribant al camp de futbol, piscina municipal i centre juvenil. Una altra de les obres que estaven dins d’este projecte, ja finalitzat, era la instal·lació d’il·luminació nocturna en la zona d’entrada.


L’alcalde d’Altea, Miguel Ortiz,  afirma que “estes infraestructures són fonamentals per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans”. “Té dos avantatges per als veïns i visitants; acostar les instal·lacions esportives al nucli urbà, accedint de forma de vianants a totes les instal·lacions; i la segona,  vertebrar el recinte esportiu amb el futur Centre d’Iniciatives Juvenils”, assegura Ortiz.

Pin It on Pinterest