Select Page

 El regidor, Pedro Barber, explica l’existència amb esta empresa d’un deute de 600.000 euros en concepte de factures sense pagar “Des de 2009 hi ha factures que ni es van incloure en el pressupost d’eixe any, no s’havien acceptat i estaven sense consignació a més que hi ha altres factures igualment pendents dels anys 2010 i 2011”. Barber ha constatat l’existència d’un acord amb l’empresa després de diverses reunions  “després de les quals hem establit un calendari de pagaments de les factures de 2011 si bé les que corresponen a dates anteriors serà necessari més temps, perquè hem de posar-nos d’acord sobre la divergència en la quantia de les factures i es deuran més tard consignar dins del pressupost de 2011”.
 
Així mateix, des de la regidoria en estos moments “s’està analitzant tots els gastos en les distintes àrees municipals amb l’objectiu de preparar el pressupost de 2011 i el pla de sanejament”. Per al regidor delegat “el pla i el pressupost són fonamentals aprovar-los ja que són necessaris per a gestions importants com per exemple hem volgut renovar una pòlissa de crèdit per 1milió 700 mil euros i no hi ha hagut cap banc que haja optat per eixe import”.
 
Hisenda està a més preparant un projecte de racionalització i control del gasto en multitud d’aspectes municipals com ara els gastos d’oficina, telefonia, combustible “volem traure a concurs alguns d’estos sectors perquè s’aconseguix abaratir molt els gastos i permet la planificació d’un any”.

Pin It on Pinterest