Select Page

El regidor d’Infraestructures, Diego Zaragozí, ha anunciat hui la inversió de 857.000 euros que realitzarà la companyia elèctrica Iberdrola en el terme municipal d’Altea per al soterrament de diverses línies d’alta tensió que generen alguns problemes estètics pels alts pals situats en diferents trams del municipi. A més, amb aquesta inversió també es procedirà al trasllat del Centre de Transformació Campaneta, situat en els limítrofs del Conservatori de Música, amb un fort impacte visual. A aquest projecte caldrà afegir el cost de soterrar totes les línies que ixen d’aquest transformador.

Per a Zaragozí, “aquesta és una gran notícia perquè suposa actuar en les línies que tradicionalment l’Ajuntament ha estat treballant per a un traç subterrani de menor impacte ambiental i que ara s’aconsegueix com confirma el pla d’inversions territorial de la companyia elèctrica”. L’edil d’infraestructures també va expressar la seua “satisfacció pel compliment del trasllat del Centre de Transformació Campaneta, de fort impacte visual i que ara serà traslladat després d’atorgar-li la llicència d’obres corresponent”.

En concret, serà soterrada la línia Juan Alvaro-Pontet, que té un pressupost inicial d’actuació de 222.800 euros. A més de la línia Les Rotes-Sant Xotxim, i en aquest cas comptarà amb un pressupost de 340.600 euros. L’última actuació anunciada per Iberdrola és la situada en la Partida Planet, dotada en principi amb 247.000 euros.

 

Pin It on Pinterest