Select Page

La regidoria de Tràfic que dirije Sara Gregori, peatonalizará diversos carrers del nucli antic d’Altea amb motiu de l’arribada de l’època estival i la gran afluència de turisme a la zona. L’inici d’esta mesura serà hui dijous 23 de juny. Els  carrers que passaran a ser de vianants són: Sant Josep, Sant Miquel totes elles en tota la seua longitud i Portal Vell entre Calvari i travessia L’Angel.


Així mateix, alguns dels vials passaran a tindre un sentit distint o d’únic sentit com el carrer Porrate (tram tallat des de Sant Josep a cantó amb carrer Sant Xuxim i sentit únic en descens cap a travessia Sant Josep); travessia Sant Josep (tram tallat des de Sant Josep fins al cantó amb Porrate i sentit únic descendent des de travessia Sant Josep a carrer Porrate fins a confluència amb carrer Piteres); carrer Calvari (sentit únic ascendent des de Costanera dels Matxos cap a  carrer Alcoi); carrer Sol (sentit únic descendent des de Portal Vell a Camí Vell d’Alacant).
Sara Gregori anuncia a més que s’ha procedit a la retirada d’obstacles en la confluència entre l’avinguda Juan Alvado i els carrers Pontet i Lloma. “El motiu ha sigut les constants queixes dels veïns de la zona i per a la qual cosa la Policia Local ha emés un informe favorable a l’eliminació de la barrera existent”. Així mateix, s’ha repassat la pintura de les senyalitzacions en la zona “pel que la seguretat i la senyalització estan garantides”, comenta la regidora.
Nit de Sant Joan
Des de la regidoria de Tràfic i Seguretat Ciutadana s’ha procedit a més a elaborar un sistema de seguretat amb motiu de la nit de Sant Joan i per a garantir la seguretat en les platges. En el mateix sentit, “una dotació especial de la Policia Local atendrà totes les festes estiuenques i de les partides” remarca Gregori.
Sara Gregori ha mostrat la seua total disposició a col·laborar amb les peticions dels veïns “treballem per a ells i per això mostre la meua total disposició a atendre les propostes i necessitats”.

Pin It on Pinterest