Select Page

La inauguració es produïa hui en Palau Altea amb la presència d’empresaris, restauradors; representants de Creama (Consorci per a la Recuperació Econòmica de la Marina) amb Lola Orihuel; del Fòrum de la Marina amb Teresa Morell; Fòrum Els ALCUSSES amb Esteban Ramón i Encerta Product Team amb Bruno E. Arnau. L’alcalde no va deixar de costat la important labor dels empresaris alteanos “i de gent d’Altea a potenciar esta Trobada i els seus objectius, a donar a conéixer els nostres productes i els plats elaborats amb ells així com comprovar les tapes tradicionals les nostres”.
Al llarg del dia se succeïxen les conferències relatives al projecte PACMAn; el paper del cuiner com prescriptor de la biodiversitat; els cereals com a ingredient diferenciador, etc. En estes jornades participen cinc restaurants com Ca Joan, Ca Jaume, l’Airet d’Altea, l’Almasserà de Guillem i Catering Altea així com estarà present Biobérnia a través del seu representant Susana Ferrando i Cellers Sendra González a més de la Cooperativa Agrícola d’Altea.
 

Pin It on Pinterest