Select Page

La primera xarrada del cicle de conferències sobre l’artista Juan Navarro Ramón que va impartir Juan Manuel Bonet, va convocar nombrós públic ahir a Palau Altea. Segons comenta el regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, “van assistir més de 100 persones a la conferència sobretot la majoria eren alumnes de la facultat de Belles Arts”. Junt amb el regidor i els alumnes, estava present Juana María Balsalobre, directora del Departament d’Art i Comunicació Visual “Eusebio Sempere”; el degà de la facultat de Belles Arts, José Vicente Martín i nombrosos membres de la família de Navarro Ramón.
Juan Manuel Bonet va parlar sobre les avantguardes europees i el significat de l’obra de l’artista que s’homenatja en totes estes tendències artístiques. Bonet ha sigut director de l’IVAM i del Museu Nacional Centre d’Art Reina Sofia. La pròxima conferència la realitzarà Juana María Balsalobre centrada en la biografia de Navarro Ramón dijous que ve 31 de març i per al 13 d’abril serà Kosme de Barañano sobre “El concepte del paisatge en la història de la pintura”. Barañano és director de la càtedra de Metodologia de la Història de l’Art i l’Escultura Facultat de Belles Arts d’Altea.

Pin It on Pinterest