Select Page

A partir de ja mateix, els comerciants alteans tenen a la seua disposició una nova ferramenta per a estar al dia en temes que els concernixen, així com per a oferir informació sobre els seus propis establiments. Es tracta la xarxa Portal del Comerciant, creada per la Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació, a la que s’ha adscrit el municipi d’Altea; així ho han donat a conéixer el primer edil alteà, Andrés Ripoll i el responsable de l’àrea de Comerç, Miquel Zaragosza.
En l’adreça www.portaldelcomerciante.com/Altea o a través de l’espai dedicat a Comerç en la web de l’ajuntament d’Altea, s’accedix a esta nova font d’informació, permanentment actualitzada. Com ha explicat l’alcalde, “esta nova ferramenta ajudarà als comerciants a estar més informats de temes relatius als seus negocis; des d’ajudes i subvencions administratives a calendari de pagament d’impostos, entre altres qüestions del seu interés”. Al que Ripoll ha afegit, “el comerciant podrà el mateix implementar informació i en el cas que no ho faça el comerç, des de l’àrea de Comerç se li requerirà per a anar actualitzant les dades de la web”.
L’alcalde ha puntualitzat que “la Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació ha realitzat un disseny de pàgina web perquè tots els pobles que vullguen integrar-se en esta estructura tinguen el mateix model per a donar sensació d’unitat. Però no tots els pobles poden participar, sinó que només aquells que complisquen una sèrie de requisits i facen els seus deures actualitzant les seues pàgines poden fer-ho”.
“El Portal del Comerciant és una pàgina que es mantindrà actualitzada diàriament per l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial –AFIC- d’Altea, i en ella van a publicar-se també esdeveniments que van a realitzar-se, actuacions pertanyents al departament de Comerç i es va a realitzar el manteniment de la galeria comercial d’Altea, una idea que als comerciants a agradat molt perquè és una ressenya de cada un dels comerços, capacitat que té i ofertes del mateix”, hi ha assenyalat Andrés Ripoll.
Per la seua banda, el regidor de Comerç, Miquel Zaragoza, ha indicat que “de moment la pàgina està en castellà, però en breu es disposarà d’ella també en valencià i s’està estudiant la possibilitat de fer-la també en anglés”. Zaragoza hi ha detallat el contingut de la pàgina web, en la que hi ha apartats tan interessants com “Altea en xifres”, o “espai del comerciant”, “racó de l’emprenedor”, “assessoria online” i “bústia de suggeriments”, entre altres.
“Tractem de mantindre el comerç alteà en les millors condicions possibles i adaptar-nos a les noves tecnologies i esta és una acció més de quantes emprenem al llarg de l’any des de l’àrea de Comerç”, ha matisat Miquel Zaragoza; qui ha reiterat l’aposta que l’Ajuntament d’Altea està fent pel comerç local, ja que segons l’actual Equip de Govern “és este qui crea llocs de treball, que és el que interessa”.
Zaragoza ha animat als comerciants a participar en la iniciativa. Per a això hauran de dirigir-se al departament del Comerç de l’Ajuntament d’Altea, ubicat al carrer Pont de Moncau 29 o telefonant a 965 84 57 89.


 

Pin It on Pinterest