Select Page

L’acord comporta una dotació econòmica de 2.000€

L’Ajuntament d’Altea, a través de la Regidoria de Comerç, ha signat un conveni de col·laboració amb la nova Associació Local d’Empresaris i Hostalers d’Altea, amb l’objectiu de dinamitzar el comerç i l’empresariat local. Així ho ha donat a conéixer l’edil d’àrea, Miguel de la Hoz qui ha rubricat aquest acord amb el president de l’entitat, Juan Abril.

“Estem molt contents de signar aquest conveni amb la nova associació d’empresaris i hostalers d’Altea i espere que siga el primer de molts. Des de la Regidoria de Comerç treballem per fomentar l’associacionisme entre el petit i mitjà comerç de la nostra localitat, i aquests convenis ajuden les associacions a tirar cap avant”, ha comentat el regidor.

Aquest acord de col·laboració comporta una dotació econòmica de 2.000€ que el Consistori concedeix a AHEA per a facilitar la realització d’activitats empresarials i de dinamització del comerç i l’empresariat. Per part seua, Juan Abril, president de l’associació ha agraït el tracte i ajuda de la regidoria per a poder treballar.

“Volem donar a la nova associació AHEA el nostre suport perquè el xicotet comerç estiga unit i puga lluitar, i també, donar la importància que es mereix a l’hostaleria i a la gastronomia del nostre poble”, ha finalitzat de la Hoz.

Pin It on Pinterest