Select Page

Alcalde i autoritats municipals presidixen l’acte homenatge a Juan Pérez


En la vesprada del dissabte, la Societat Lírica i Musical de Benissa es feia amb el primer premi de la novena edició del Certamen de Música Festera, organitzat per la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella. A l’agrupació de Benissa va seguir la Societat Protectora Musical d’Antella i el tercer lloc va ser per a la Unió Cultural de Planes.


 L’esdeveniment va comptar amb l’assistència de les autoritats municipals, entre les que es trobava l’alcalde, Andrés Ripoll; els càrrecs festers moros i cristians; un membre de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana; la Comissió de Festes del Santíssim Crist de la Salut 2011 i més de mig miler d’espectadors.
Amb 207 punts l’agrupació de Benissa aconseguia el primer premi del Certamen, per la interpretació, sonoritat, afinació, execució i presentació de l’obra obligada, la marxa cristiana “Bastaixos” de Pedro Sanz Alcover i l’obra de lliure elecció, la marxa mora “Abraham”.
El segon lloc, amb 191 punts, era per a la Societat Protectora Musical d’Antella, que va interpretar la marxa mora “”Saraf Yedid” com a peça de lliure elecció.
I el jurat, compost per Pedro Sanz, Antoni Vidal Fayos i Mario Roig Vila, va decidir que el tercer lloc, amb 179 punts, fóra per a la UnióCultural de Planes.
Després de les respectives actuacions de les bandes concursants, va prendre el relleu en l’escenari –fora de concurs- l’amfitriona, la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella, dirigida per Andrés Colomina Bernabeu.
Al concloure l’actuació de la Recreativa, la conductora de l’acte va procedir a la lectura de l’acta de resultats. El tercer premi va ser entregat pel president de l’Associació de Moros i Cristians Sant Blai, Jordi Picó i el president de la SRM d’Altea la Vella, Vicent Ripoll. El segon dels guardons era donat pel Regidor de Cultura, Miquel Zaragoza i el president de la Recreativa i el primer dels premis ho imposava l’alcalde, Andrés Ripoll i Segimon Candela, membre de la FSMCV.
 

Pin It on Pinterest