Select Page

Aigües d’Altea escomet les obres del carrer Santa Bàrbara


L’alcalde, Andrés Ripoll i el regidor d’Infraestructures, Santiago Ronda, han visitat les obres de renovació de les xarxes de sanejament i aigua potable que la concessionària del servici, Aigües d’Altea, està duent a terme en estos moments al carrer Santa Bàrbara, en ple nucli antic d’Altea. Com ha explicat l’edil d’àrea, “esta és una de les obres que dins del programa d’inversions d’Aigües d’Altea s’està escometent en el canvi d’infraestructures; tant en la xarxa d’aigua com en la de sanejament”.


“Este carrer presentava problemes de filtració en la xarxa de sanejament i vam poder comprovar, a través d’una càmera, que la xarxa estava impracticable. Tenia moltes ruptures en la canonada, d’ací que decidim canviar tota la xarxa, igual que s’ha fet amb la d’aigua potable per a adaptar-la a la normativa”, ha puntualitzat el responsable municipal d’Infraestructures a peu d’obra.


Segons Ronda, “més avant intentarem també canviar les infraestructures en altres carrers del nucli antic; com serà al carrer Major, Salamanca, Concepció, entre altres”. Segons les dades facilitades per l’edil socialista, el cost de la millora que hui s’ha presentat ascendix a 60.000€ i a més de la renovació de les xarxes, s’han executat 18 connexions per a donar servici a les vivendes de l’esmentat carrer.


Per la seua banda, l’alcalde ha declarat, “el subsòl del nucli antic d’Altea està prou deteriorat i en alguns punts buit. En este cas el clavegueram era quasi inexistent i hem optat per renovar les dos xarxes en el marc de l’acord que l’Ajuntament tenia amb Aigües d’Altea”.


A més, Andrés Ripoll ha parlat d’un dels inconvenients amb què es troben les obres que s’executen al nucli antic i que és el pavimentat amb cudols. “La rematada del paviment és difícil d’executar perquè caldrà buscar cudol i este ja no es pot extraure de la platja i si posem un altre tipus de material haurà de ser paregut”, ha aclarit l’alcalde; qui ha indicat que tractarà la qüestió amb la resta de grups que formen la corporació Municipal.


Durant la visita a les obres, alcalde i Regidor han pogut comprovar l’avançat estat d’execució de les obres. Una actuació que va començar fa dos setmanes i que tan sols resta pavimentar la zona.

Pin It on Pinterest