Select Page

El cost del projecte puja a 3 milions d’euros i l’execució es podria dur a terme el proper any.

El projecte de construcció d’una nova conducció que connecte els dipòsits municipals del Montahud i les Rotes acaba de rebre el vistiplau del Servei de Supervisió de Projectes, Infraestructures i Gestió Energètica de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica. Així ho ha informat l´edil d´Infraestructures i Cicle Hídric, Diego Zaragozí.

Segons ha explicat el regidor, “el projecte remès pel Consistori a la Conselleria sobre una nova conducció d’aigua del dipòsit del Montahud a les Rotes, un projecte en què l’Ajuntament porta treballant molt de temps i absolutament necessari perquè l’abastament d’aigua al municipi no perille, ha rebut el vistiplau i la Conselleria ha aprovat el projecte després d’algunes esmenes i ara està en espera de finançament”.

Este projecte d’execució té un pressupost de 2.940.116€ i comptarà amb el finançament del Govern Valencià. “L’obra segurament podrà ser executada el 2024″, ha afegit el responsable municipal de Cicle Hídric, que ha subratllat la importància d’esta aprovació de projecte per part de la Conselleria, per el que significa per al municipi d’Altea i també per les característiques de l’obra, que el converteixen en un projecte de grans dimensions.

A més, Diego Zaragozí ha recordat que “l´Ajuntament està pendent de l´autorització del projecte de la potabilitzadora i sembla que en breu podria comptar amb l´aprovació i llavors es buscarà finançament per poder executar-lo”. “Ens agradaria que també es pogués executar l’any que ve”. Ha declarat el regidor.

“A estos dos projectes cal sumar el del col·lector de l’aigua residual del riu Algar i el del Terciari de la Depuradora, que està aprovat a Conselleria i que serà el primer a donar inici”. Ha conclòs el regidor d’Infraestructures i Cicle Hídric, Diego Zaragozí.

 

Pin It on Pinterest