Select Page

Pepa Perlés i Miquel Zaragoza han informat sobre una nova convocatòria del Concurs d’Aparadors que l’Ajuntament, en col·laboració amb la Comissió de Festes del Crist i l’Associació de Moros i Cristians, ha organitzat un any més amb motiu de les pròximes Festes Patronals. El període d’inscripció romandrà obert fins al pròxim 18 de setembre i com han assenyalat ambdós edils, la màxima de la convocatòria és involucrar als comerços d’Altea en les festes.


“Que els nostres comerços es guarnisquen amb motius propis de les nostres festes és l’objectiu del concurs”, hi ha assenyalat la responsable municipal de Festes, qui ha animat als comerciants alteans a participar. Pepa Perles ha recordat que també enguany hi haurà tres premis per als millors aparadors; el primer patrocinat per l’Ajuntament, el 2n per la Comissió de Festes del Stm. Crist del Sagrario i el 3r per l’Associació de Moros i Cristians Sant Blai. Els premis es donaran a conéixer el dia 24 de setembre durant l’acte del Pregó.


Per la seua banda, l’edil de Comerç ha indicat que “el concurs és una manera de portar la festa fins als comerços i el carrer”. Zaragoza ha puntualitzat que “les inscripcions es materialitzaran a les oficines de Comerç al c/ Pont de Moncau 29, però podrà realitzar-se també a través del telèfon 965 84 57 89”.


El jurat realitzarà la visita entre els dies 20 i 21 de setembre i els premis es donaran a conéixer el dia 24 de setembre durant l’acte del Pregó.

Pin It on Pinterest