Select Page

Ensemble Ngetal actuarà el 19 d’agost a les 21h a la Plaça de l’Aigua


El cicle de concerts Música a Boqueta Nit ens porta este dijous 19 d’agost la formació Ensemble Ngetal. “Este grup inusual de saxòfons -comenta el regidor de Cultura, Miquel Zaragoza- (soprano, alt, tenor i baríton) ens presentarà a la Plaça de l’Aigua i a partir de les 21h un programa variat que inclou obres de diferents estils i compositors, tant originals com adaptacions. Este programa ve adornat per una formació poc usual com és l’Ensemble de saxòfons”.


“Els components de la dita formació han sigut guardonats, continua explicant Zaragoza, en els més prestigiosos concursos tant nacionals com internacionals i han sigut invitats a les més importants orquestres del país. En l’actualitat compaginen la seua activitat concertística amb la pràctica docent en conservatoris i escoles de música”.


Ensemble Ngetal el componen Tomás Jerez i Ignacio Solana (Saxo Soprano); Juan Carlos Sempere, Jordi Fuster i Joan Saldanya (Saxo Alt); Alejandro Juárez, l’alteà Antonio Barber i Víctor Arques (Saxo Tenor); i José Manuel Zaragoza i Pablo León (Saxo Baríton).

Pin It on Pinterest