Select Page

El grup teatral alteà Pla i Revés ha sigut guardonat amb el Premio Tablas 2021 al Grup de la FTACV el passat cap de setmana a Mutxamel. Aquests premis estan concedits per la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana de la qual forma part el conjunt alteà i són el màxim reconeixement regional en teatre amateur.

“És un premi molt merescut per a la trajectòria d’aquest grup que porta 43 anys oferint-nos magnifiques representacions teatrals de diferents estils i que, a més, sempre col·laboren i es presten per a accions locals, festives i solidàries. Esperem continuar comptant amb ells i els desitgem molts èxits”, ha comentat Aurora Serrat, regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Altea.

L’Ajuntament d’Altea vol felicitar a tots els components de Pla i Revés per aquest guardó i animar-los a continuar treballant i apostant per la cultura.

 

Pin It on Pinterest