Select Page

L’Ajuntament aporta les infraestructures per al cicle de concerts
La fundació Ithaca, dirigida per Germain Droogenbroodt, ha donat a conéixer el programa d’activitats organitzades dins del cicle Nits Poetico Musicals, que contempla la celebració de sis concerts, un recital de poesia en diverses llengües i l’una exposició de l’obra d’Amelia Campos. En la presentació de les Nits PoeticoMusicals ha estat present Miquel Zaragoza, regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Altea, col·laborador de l’esdeveniment.
Des de Cultura, Zaragoza ha explicat que l’àrea que dirigix el que fa és prestar la infraestructures necessària per a la celebració dels concerts; a més de publicitar l’esdeveniment. L’edil ha expressat el seu desig d’èxit a esta nova edició dels concerts.
Com a responsable d’Ithaca, Droogenbroodt ha remarcat “l’objectiu de la Fundació és ser un pont cultural entre la cultura espanyola i l’estrangera per a la qual cosa hem buscat col·laboradors nacionals i internacionals com ara Vicent Ballester, Luis Pla, Rafael Carcelén, Marije Van Wijk, etc.” d’esta manera, a partir de l’1 d’agost i fins al 12 de setembre tindran lloc en la Fundació (partida Monte Molar, 78) una sèrie de concerts coordinats tots ells pel guitarrista i assessor musical, Vicent Ballester. Este hi ha assenyalat la qualitat de tots els professionals que integra este cicle de concerts centrat sobretot en música clàssica i jazz. En totes les sessions hi haurà un recital poètic sobre el poemari “El Camino” de Droogenbroodt i es podrà conéixer l’obra plàstica d’Amelia Campos que es mantindrà exposada al llarg de tot este període.
El dia 1 d’agost s’inicien les actuacions a les 20.30 h amb la soprano Regina Sánchez i el pianista Joan Carles interpretant obres de Mahler, Debussy, Montsalvatge, Manuel de Falla i Joaquín Nin; per al dia 8 d’agost està programat el concert d’Anna Requena al violí i Concha Ballester en guitarra oferint sobretot peces de Paganini; continua el cicle concerts amb Miquel Pérez i Vicent Ballester el 15 d’agost i per al 29 actuarà Josep Vicent Giner amb la clau interpretant obres de Scarlatti, Bach, Soler i Seixas. En el mes de setembre està programada l’actuació del grup de jazz 7 Claus-Jazz recordant Duke Ellington, George Gershwin i Charlie Parker entre altres.
Estes nit poeticomusicals finalitzen el 12 d’agost amb un recital poètic de Germain Droogenbroodt, exposició d’obres d’Amelia Campos i l’actuació de Rosa Vidal al violoncello i Vicent Ballester en la guitarra.
Per a més informació, www.point-editions.com

Pin It on Pinterest