Select Page

Al concert se suma una concentració silenciosa a la Plaça de l’Església i una marxa fins a Palau Altea.

El proper diumenge 20 de març tindrà lloc, a Palau Altea a les 19:00h, una gala solidària “Música per Ucraïna” per ajudar els milions d’ucraïnesos que s’estan veient afectats per la invasió russa. Així s’ha donat a conèixer des de l’Ajuntament d’Altea i la Fundació Ithaca, entitats organitzadores.

El preu de l’entrada per a la gala és de 10€ i també es podrà col·laborar sense assistir al concert a través de la “Fila 0” aportant un mínim de 10€ i el màxim que vulga la persona col·laboradora.

El concert estarà ofert per músics de la Comarca i entre ells diversos alteans, baix la coordinació de Vicente Ballester, director musical d’Ithaca, que ha estat a la presentació del concert acompanyat per Germain Drogenbroodt, poeta i president de la Fundació. En nom de l’Ajuntament hi han participat les regidors de Cultura, Aurora Serrat i de Participació Ciutadana, Maria A. Laviós i el regidor de Benestar Social, José Luis León Gascón.

“El propòsit d´esta gala és recaptar fons per ajudar els ucraïnesos que a conseqüència de la invasió russa s´estan veient greument afectats”; ha explicat l´edil de Cultura.

Aurora Serrat ha agraït la col·laboració desinteressada de la Fundació i també de tots aquells que faran possible este esdeveniment solidari; des de la presentadora del concert, fins als assistents i sense oblidar-se dels músics.

A més de les interpretacions musicals, el concert reflectirà l’esperit de la Fundació Ithaca, la difusió de la poesia per tot el món i en diversos idiomes, per la qual cosa el responsable, Drogenbroodt llegirà diversos poemes.

Pel que fa a la direcció artística, esta és a càrrec de Vicente Ballester, que ha apuntat que “hem tractat d’organitzar un programa variat que agrade a tot tipus de públic i no només als melòmans”. “Hem tingut molt poc temps per preparar el concert, però crec que quedarà bé i agradarà”; ha declarat Ballester.

Segons els detalls de programació, “a més del concert a les 19h, des de l’Ajuntament s’ha previst una concentració silenciosa a la Plaça de l’Església, a les 18:00 i des d’allà es farà una marxa fins a Palau Altea per assistir a la gala”; ha detallat el responsable municipal de Benestar Social, José Luis León Gascón.

I finalment, l’edil de Participació Ciutadana, ha instat alteans, alteanes i residents a la comarca a participar en este concert solidari, o bé de forma presencial o a través de la fila 0. “Tot el que es recapte anirà destinat a cobrir les necessitats del poble ucraïnès”; ha asseverat Maria A. Laviós.

Músics participants

  • Maite Alberola, soprano i Francisco Cholbi piano
  • Duo Van Duá, piano a quatre mans. Pamela Pérez i Pedro Mercado
  • Anna Alvado Fuster, flauta i Luis Alvado Hernández, piano
  • Maria José Clemente, flauta i Vicent Ballester, guitarra
  • Cor de Cambra de la SFA, dirigit per JF. Ripoll Martins
  • Roberto Díaz Nogales –piano–; Joan Savall Guardiola -saxofon soprano-; Israel Rivera Castell-saxofon Alt-
  • Vicente Ballester, guitarra

Recital de poesia: Germain Droogenbroodt

Les entrades per a la gala es poden adquirir de forma presencial a la Casa de Cultura d’Altea, l’extensió administrativa de l’Ajuntament a Altea la Vella i a la taquilla de Palau Altea abans del concert. I de forma en línia a www.alteacultural.com

Pin It on Pinterest