Select Page

La Regidora d’Educació, Pepa Perles ha comparegut públicament per a fer balanç de gestió de l’àrea que dirigix en el que va de legislatura. Segons Perlés l’Equip de Govern actual hi ha invertit fins al moment més d’un milió d’euros en infraestructures en els diversos col·legis alteans, a més del milió d’euros de cost que té l’Escola Infantil, l’execució dels quals està en marxa.


L’edil socialista ha manifestat sentir-se sorpresa davant de les reiterades declaracions del PP en les que acusa a l’Equip de Govern de paràlisi. “No entenc com poden dir que no fem res. Es creuen que el poble està cec i no veu el que fem. Donc bé, per a recordar-los tot el que hem fet en estos tres anys en matèria educativa, tema prioritari per a este Equip de Govern, vaig hi ha fer un balanç” ha declarat la responsable municipal d’Educació.


“Sempre hem apostat fort per l’educació sense escatimar en recursos, a pesar de la mala situació econòmica per la que estem travessant. Una cosa que no està fent la Conselleria, governada pel PP que podria almenys complir amb les seues promeses”, ha apuntat Perles qui s’ha referit al compromís que la Conselleria d’Educació va adquirir amb el col·legi Les Rotes per a la construcció del menjador i que tres anys i mig després no s’ha executat.


Una vegada més Pepa Perles ha matisat que “des de l’Ajuntament estem fent inversions que hauria d’assumir-les la Conselleria perquè són de la seua competència. Però les prioritats les marca el Govern i nosaltres hem decidit apostar fort per l’educació; cosa que no està fent la Conselleria”. En este punt l’edil socialista ha posat com a exemple les 4 aules prefabricades que este pròxim curs complementaran les instal·lacions dels col·legis públics alteans per a poder satisfer la demanda de matrícula; així com també ha parlat de l’eliminació d’una aula de nocturn en l’IES Bellaguarda.


Quant a les inversions realitzades per l’actual Equip de Govern en matèria educativa, Perles ha oferit una relació d’elles, classificades per centres. En el CP Blanquinal s’ha dut a terme el canvi d’uns banys i reparació dels restants; s’ha adequat la zona de direcció; canviat la campana de la cuina; canvi de teulada en la casa del conserge; instal·lació de porter automàtic i videocàmera; reparació de goteres i en este moment s’està executant un porxe en els banys exteriors.


En el CP Les Rotes, s’ha canviat la instal·lació elèctrica de tot el col·legi; canvi i col·locació de la reixa; construcció d’una font en les pistes esportives; construcció d’un magatzem per a Infantil; canvi de persianes i eliminació de la torre de la llum annexa al recinte.


CP Garganes, construcció d’una rampa; adequació de la sala multiusos; adequació del bany per a discapacitats; adequació dels banys d’Infantil; s’ha pintat l’entrada; s’ha realitzat un mur de contenció en la zona del mercat; canvi i col·locació de reixa; reparació de goteres i este estiu es construïx un nou bany i magatzem en Infantil.


CP Altea la Vella, construcció rampa; pintura de les aules d’Infantil; col·locació d’una porta corredissa de fusta; reparació de la instal·lació elèctrica en el pati i interior; compra d’una aula prefabricada per al material esportiu; construcció d’una aula multiusos; compra de terrenys per a construir una pista esportiva i en estos moments està en execució la pista.


CP l’Olla, adequació del bany d’infantil i una finestra; compra de terrenys i adequació dels mateixos com a aparcament, així com el tancament; construcció d’una aula multiusos; reparació de la instal·lació elèctrica i col·locació d’un porter automàtic.


A més de les millores dutes a terme en els 5 centres públics alteans, Perles ha afegit l’adequació que s’ha realitzat de l’annex de l’IES Bellaguarda, en el que s’impartix la Formació Permanent d’Adults. Una adequació important per a poder impartir el segon cicle.


“Estem contents i orgullosos de veure que, a pesar de totes les traves i dificultats existents estem duent a terme inversions que considerem necessàries i que milloren el benestar dels alteans”, ha conclòs l’edil socialista d’Educació, Pepa Perles.


 

Pin It on Pinterest