Select Page

L’Ajuntament d’Altea dedicarà una partida de gairebé 2 milions d’euros, concretament 1.936.889€, a la realització de projectes, com són la construcció de 172 nínxols al Cementeri Municipal i la millora de ferm i senyalització a nombrosos carrers i camins, entre altres actuacions. Així ho ha informat l´edil d´Infraestructures, Diego Zaragozí.

Com ha explicat Zaragozí, “l’Ajuntament té prevista l’execució de diversos projectes i la millora del ferm als carrers, camins i senyalització a urbanitzacions abans que s’acabe l’any”. “Estes accions estan, la majoria, a la fase d’execució, ja que han superat la fase d’adjudicació”; ha afegit l´edil.

Entre els projectes que el responsable municipal d’Infraestructures ha destacat, hi ha la construcció de 172 nínxols al Cementeri Municipal i la seua urbanització interior. Una actuació el cost de la qual ascendeix a 247.000 €; la reparació de cobertes de Palau Altea amb 172.000 d’inversió; l’habilitació del Centre de Formació Ocupacional i Aula d’Estudi 24 hores amb 115.735 € de cost; les obres de renovació de la gespa del camp de futbol de gespa artificial a la Ciutat Esportiva, valorades en 177.000€ i la millora d’accessibilitat i vials al Carrer Alfaz del Pi amb 127.000€. Inversions que pugen a 838.735€ més el 21% d’IVA.

A més d’estes inversions, s’executarà la pavimentació de carrers, camins i millorar el ferm i la senyalització a Urbanitzacions, com ara el Camí del Garroferet, el camí del Cementeri d’Altea la Vella, el Camí del Mandem, el Camí a Carbonera , el Camí al Planet, el Camí Vell d’Alacant, el Carrer Ramblas, i els següents carrers ubicats a urbanitzacions: C/ Llebre, Intersecció Camí del Garroferet, C/ Erika; C/ Agret, C/ Azalea, C/ Lavanda, C/ Porta de Ferro, C/ Petúnia, C/ Brisas, Avda. Bèrnia C/ Petúnia, C/ Rosa, C/ Canna, C/ Manises, C/ Friula, C / Moraira, c/ Dénia ic/ Costa d’Azahar. Millores tenen per  cost 762.000€ més IVA.

En total este pla d’obres previst pel que fa a la resta d’any suposa una inversió de l’Ajuntament d’Altea en projectes i millores de 1.600.735€ que sumat al 21% d’IVA, 336.154€, puja a un cost de gairebé dos milions d’euros .

En paraules de Diego Zaragozí, “l’Ajuntament treballa per millorar el dia a dia del ciutadà i per això cal reparar i renovar les infraestructures vials, a més de prioritzar l’execució de projectes necessaris perquè tant la qualitat de vida dels alteans, com la dels turistes, millore i complisca les seues expectatives”.

“Esta inversió de gairebé 2 milions d’euros suposarà un esforç important econòmic, tècnic i també ciutadà, ja que les obres ocasionen molèsties; per això, de manera anticipada, demane disculpes a la ciutadania pels inconvenients que les diferents actuacions els puguen generar, però aquestes es fan sempre amb el propòsit de millorar les condicions actuals”. Ha conclòs Diego Zaragozí.

 

Pin It on Pinterest