Select Page

La 17a edició del Torneig Internacional de Futbol i Futsal Base tindrà lloc de l’11 al 17 de juliol


Un any més, Altea serà seu de la Costa Blanca Cup, el Torneig Internacional de Futbol i Futbol Sala organitzat per Tour Sport, junt amb les localitats de Benidorm, Calp, la Nucia i La Vila Joiosa. Com subseu de l’esdeveniment, Altea cedix un camp de Futbol 11 de gespa natural, dos camps de Futbol 7 de gespa artificial i una pista de Futbol Sala per al desenvolupament de part dels 398 partits que es van a disputar de l’11 al 17 de juliol.


La presentació de l’esdeveniment ha tingut lloc a Palau Altea i a la mateixa ha assistit l’edil d’Infraestructures alteà, Santiago Ronda, qui ha disculpat l’absència del Regidor d’Esports per motius d’agenda ineludibles i ha felicitat a l’organització del Mundialito, com també es coneix al torneig.


Acompanyant a Ronda han estat els edils d’esports de Calp i la Nucia, a més d’Antonio López, gerent de Tour Sport i el Seleccionador Nacional de Futbol Sala, Venancio López. Segons les dades aportades per l’organització, en la present edició el nombre de països participants és de 17, el major fins al moment, i 160 equips, els quals disputaran un total de 398 partits en 18 camps. “Mai hem tingut 17 països com tenim enguany. Ha abaixat la participació nacional, però ha augmentat la internacional amb equips procedents dels 5 continents com els de Camerun, Xile, Rússia, Filipines, etc”, hi ha assenyalat Antonio López.
Com s’ha explicat des de l’organització, la Costa Blanca Cup conjuga l’esports amb el turisme, ja que durant una setmana els participants romanen en la comarca visitant els llocs més emblemàtics i disfrutant del sol, la platja i els llocs d’oci com poden ser els parcs temàtics. No en va, són 17 hotels els que tenen reservades 3.500 llits amb 22.000 pernoctacions directes durant els dies de celebració de la Costa Blanca Cup.

Pin It on Pinterest