Select Page

En el dia d’ahir, Caixaltea donava a conéixer el destí que en la present edició tindrà el Viatge de Socis. Una de les activitats organitzades per l’entitat que major interés desperta entre els seus associats; així ho indicava el president de l’entitat, José Miguel Cortés. “El destí d’enguany és immillorable, Euskadi”, desvelava Cortés.


Com explicava el president de Caixaltea, 100 socis i acompanyant disfrutaran durant sis dies d’un viatge “que combina cultura, gastronomia i bellesa i intentant que siga el més atractiu possible”.
“El viatge de socis constituïx un dels majors esdeveniments que celebrem i que organitzem amb molt de cura a causa de l’interés que desperta. Dels 364.000€ que conformen el Fons de Formació i Promoció Cooperativa, el viatge de socis té atorgats 102.000€”, comentava José Miguel Cortés.


El sorteig per a ser beneficiari del viatge tindrà lloc el 30 de juliol en totes les localitats on Caixaltea té oficina, a excepció de La Vila, que per motius de festivitat local, es durà a terme el 2 d’agost. Per a participar en el sorteig, cada soci, després de rebre la notificació, haurà de posar-se en contacte amb la seua oficina, en la que li indicaran els tràmits que s’ha de seguir.


Com ve sent habitual els 200 socis que disfruten del viatge estaran dividits en 4 grups de 50 persones i les dates triades per a viatjar són, del 12 al 17 de setembre per al grup 1; del 19 al 24 de setembre per al grup 2; del 26 a l’1 d’octubre, el grup 3 i del 10 al 15 d’octubre l’últim grup.Dels llocs seleccionats per a visitar parlava Javier Serrat, vocal del FFPC: “s’han tractat d’incloure els llocs més atractius, com Bilbao, Gernika, Leketio, Ondarroa, Azpeitia, Sant Sebastià, Hondarribia i Vitòria”. Serrat ha afegit que “els hotels triats parell ala ocasió són l’Hotel Jardins d’Albia a Bilbao i l’Hotel Barceló Gasteu a Vitòria. Ambdós de 4 estreles superior i situats en una zona cèntrica”.
En la presentació del viatge ha estat també present Bautista Ferrer, membre de la Junta rectora de Caixaltea.

Pin It on Pinterest