Select Page

L’esdeveniment es completarà amb les finals d’Handbol inclusiu en horari de vesprada.

El dissabte 13 d’abril Altea es convertirà una vegada més a la ciutat de l’handbol, ja que acollirà les finals juvenils autonòmiques d’Handbol en horari de matí i a la vesprada les finals autonòmiques d’Handbolinclusiu. Així ho han donat a conèixer hui al matí l’edil d’Esports, Sara Soler, la presidenta del Club Esportiu Villa Blanca, Selina Krijt i Miguel Soria, representant de la Federació Valenciana de Handball.

Com ha explicat Soler, al llarg de la vesprada, el TAPIS i l’associació Doble Amor, juntament amb l’Handbol Benidorm, portaran a terme una exhibició “que serà molt divertida”.

“A la regidoria d´Esports estem molt orgullosos d´albergar este tipus d´esdeveniments i esperem continuar col·laborant en un futur amb la Federació Valenciana d´Handbol”; ha apuntat la responsable municipal d’Esports, que ha animat alteans, alteanes i residents a la Comarca a assistir a esta jornada dedicada a l’handbol.

En nom del Club Esportiu Villa Blanca, la seua presidenta, Selina Krijt, ha convidat la població a anar al Palau dels Esports Vila d’Altea per animar tant els juvenils que disputarà les finals al matí com l’handbol inclusiu a la vesprada. “Serà una jornada diferent i molt bonica i desitgem que estigueu tots ací per omplir el pavelló”.

I finalment ha sigut el representant de la Federació, Miguel Soria, qui ha recordat la llarga tradició alteana a la pràctica d’este esport i “després de diversos esdeveniments en comú, ara el 2024 tornem a col·laborar amb el club alteà i la regidoria d’Esports per a la celebració de les finals juvenils de la Comunitat Valenciana i les finals autonòmiques de l’Handbol inclusiu”.

Com a federació, “Altea sempre ha sigut una aposta decidida i clara pel nivell d’instal·lacions esportives que té per allotjar esdeveniments esportius de gran capacitat i qualitat i només esperem que se segueixin celebrant activitats d’handbol de diversa índole i també d’Handbol amb diversitat ja que és una aposta ferma i decidida de la Federació i també de l’Ajuntament”.

Pin It on Pinterest