Select Page

Ripoll recorda que la gestió de l’equip de Govern permet que “estiguem aconseguint importants projectes per a millorar el municipi”


L’alcalde, Andrés Ripoll, va convocar una reunió informativa on va explicar detalladament el nou projecte que permetrà condicionar l’avinguda principal de serra Altea. L’acte es va iniciar a les 18 hores al Centre Cultural d’Altea la Vella i van acudir les associacions de veïns de les urbanitzacions de la serra a més de l’edil d’Infraestructures, Santiago Ronda, la regidora d’Urbanisme, Verónica López, i l’edil de Seguretat Ciutadana, Patricia Mora.
L’actuació compta amb un pressupost de 436.342,05 euros i s’executarà gràcies a la gestió de l’equip de Govern i al finançament del Pla PIP (Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva).
Amb les obres, s’adequarà i s’urbanitzarà l’avinguda principal de serra Altea, “eliminant les rampes d’accés a les parcel·les, condicionant les voreres i instal·lant les que siguen necessàries per a evitar acumulacions d’aigua i col·locant recol·lectors d’aigües pluvials”, va anunciar el primer edil.
L’alcalde va qualificar la trobada com “productiu” on “vam poder explicar esta iniciativa que ja ha sigut aprovada per la conselleria d’Infraestructures i que esperem que s’inicie en breu”. A més, Ripoll va recordar que “depén de conselleria tant la licitació com l’adjudicació però ja sabem que l’obra serà una realitat que beneficiarà els veïns de la zona”.
Amb este tipus de reunions, “el que pretenem -va afirmar Ripoll- és donar a conéixer els projectes que volem realitzar en el municipi i que els veïns estiguen assabentats de cada una de les actuacions que els afecten”. Amb este objectiu, “estem fent un esforç per comunicar totes les obres adjudicades als alteans i alteanes perquè puguen comprovar que la nostra gestió està sent eficaç i positiva i estem aconseguint importants projectes que milloren el nostre poble”, va assenyalar Ripoll.
Respecte d’això, l’alcalde va desvelar que a partir de hui “s’enviaran fullets informatius als veïns d’Altea i d’Altea la Vella perquè coneguen totes les obres del Pla PIP que es van a executar gràcies als projectes que presentem en conselleria”.

Pin It on Pinterest