Select Page

Estes actuacions mediambientals són finançades per la Diputació Provincial d’Alacant

Altea invertirà 9.988 € al manteniment i millora dels horts urbans ecològics de la localitat gràcies al finançament de la Diputació Provincial d’Alacant, a través de la convocatòria per a la concessió de subvencions a Ajuntaments, Organismes autònoms dependents i Entitats Locals menors de la Província d’Alacant per a la realització d’actuacions compreses dins de l’àmbit d’actuació de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Sectors Productius.

El regidor de Medi Ambient, Jose Orozco, ha comentat que “aquesta inversió permetrà dinamitzar aquest servei que ja compta amb més de 200 usuaris, una acció que s’emmarca dins de les polítiques de l’Ajuntament d’apostar per l’autoconsum, el producte de km 0 i la integritat paisatgística dins del nostre nucli urbà”.

Dins de la partida es destinaran 3.000 € per a la reparació del sistema de reg, la conservació dels camins d’accés i la rehabilitació de la caseta de l’hort urbà municipal “El Barranquet”. A més, aquesta ajuda ha sufragat l’organització d’activitats formatives com el “Curs de tècniques d’agricultura ecològica i participativa” o el “Curs de Tècniques ecològiques adaptades al nostre hort” que s’han dut a terme enguany amb un gran èxit de convocatòria.

La resta del muntant, 6.988 €, s’ha destinat a la instal·lació de senyalística vertical en l’hort urbà “La Salvadora” i la identificació de les parcel·les en els horts urbans “Barranquet”, “Avinguda de València”, “Juan Alvado”, “Cabelo i Bellido”, “Costera del Tolo”, “Dels Racons”, “La Sèquia” i “La Salvadora”. També s’han dotat d’equipament les zones comunes amb cinc taules-banc per als de “Avinguda València”, “Juan Alvado”, “Costera del Tolo”, “La Salvadora” i “Barranquet”.

“Voldria agrair el treball del departament de Medi Ambient per a consolidar aquest projecte i l’ajuda de la Diputació perquè el nostre municipi siga un referent en la posada en marxa d’horts urbans”, ha finalitzat Orozco.

Pin It on Pinterest