Select Page

Alcalde i subdelegat acompanyats pels membres de l’associació Luali


L’alcalde, Andrés Ripoll, ha rebut el subdelegat Saharauí de la província d’Alacant, Uali Mojtar Ahmet Salem, al president de l’associació Luali Amics del Poble Saharauí, José Francisco Suay, i a la seua vicepresidenta, Maite Sendra. L’objectiu d’este tipus de reunions és conéixer les iniciatives de les associacions d’Amics del Poble Saharauí de la província i intercanviar impressions.


Després de la recepció oficial, el primer edil alteà ha comentat que “és un deure com a alcalde i com a ciutadà col·laborar a pal·liar, d’alguna forma, les carències del Sàhara Occidental que subsistix davall l’ajuda humanitària internacional”. Així mateix, Ripoll ha detallat que la labor que desenvolupen associacions com Luali Amics del Poble Sahrauí és “admirable ja que es realitza de forma totalment altruista”.
Per la seua banda, el subdelegat Sahrauí ha aprofitat la seua estada en el municipi per a agrair l’interés que mostren tant l’Ajuntament com l’associació alteana.


  

Pin It on Pinterest