Select Page

Curs de música, teatre i pintura per a xiquets de 5 a 8 anys durant el mes de juliol


La Regidoria de Cultura, regida per Miquel Zaragoza, i Amparo Rodrigo Lozano, directora de l’Escola de Música i Dansa de la Societat Filharmònica Alteanense, posen en marxa una nova iniciativa educativa i d’oci destinada als xiquets d’entre 5 i 8 anys. L’activitat, denominada “Benvinguts als Arts” tindrà lloc en la Casa de Cultura durant el mes de juliol en dos sessions setmanals. Com hi ha assenyalat l’edil de Cultura, “és una activitat que té la finalitat d’acostar als xiquets al món de les arts de forma amena i educativa”.


Segons hi ha assenyalat Zaragoza, el curs es durà a terme durant dos dies a la setmana i els grups estan dividits per edats. Els dilluns i dijous de 9:00 a 13h assistiran els xiquets de 5 i 6 anys i els dimecres i divendres els de 7 i 8 anys.


El nombre d’alumnes per curs és reduït i s’ha establit en 10 xiquets per curs com a màxim. El preu d’assistència és de 55€ per alumne, a excepció dels procedents de l’Escola de Música de la SFA que tindran un descompte del 10% sobre este preu.


Com a responsable del curs, Amparo Rodrigo, hi ha assenyalat que “amb este curs volem oferir als xiquets d’Altea un aprenentatge distint, en el que es faran diferents tallers que contribuïsquen a millorar la lectura i comprensió del que llig”.


“A diferència de les escoles d’estiu que s’organitzen a temps complet, este curs està comprés en les classes de dos dies a la setmana, amb el propòsit que els xiquets puguen compaginar esta activitat amb una de caràcter esportiu”, ha indicat Rodrigo.


Finalment Amparo Rodrigo ha explicat que els eixos transversals sobre els quals se centrarà el curs seran la lectura, música i teatre; sent l’estructura bàsica de les classes la introducció -exercicis de relaxació i estimulació-; lectura en valencià, castellà i anglés; comprensió i adaptació a exercicis de música i teatre; exercicis de lectoescriptura i manualitats -disfresses, pintura, etc-.


Per a inscripcions o sol·licitar més informació acudir a la Casa de Cultura o telefonar al 965 84 28 53.

Pin It on Pinterest