Select Page

El departament ha organitzat un taller de punt en el qual les dones conversen i compartisquen experiències

El departament d’Igualtat de l’Ajuntament d’Altea ha posat en marxa ‘Enxarxades’ una iniciativa que es configura com un punt de trobada de dones. Un espai el que les dones compartisquen les seues preocupacions, iniciatives i conversen mentre realitzen labors.

La primera de les jornades es realitzarà dijous que ve, 10 de febrer, de 17.00 a 19.00 hores en la cafeteria Filharmónica, on es convidarà a un café i es crearà un ambient de proximitat entre dones que s’assembla a quan dècades arrere les dones treien les seues cadires al carrer i compartien la seua saviesa i preocupacions.

En este taller es conversarà mentre es realitza labor, però està obert a aquelles persones que no sàpien i vulguen aprendre, perquè es disposarà d’agulles i fil. El ganxet és la labor triada per a iniciar aquestes trobades. En aquesta ocasió es comptarà amb la col·laboració de Crear amb Ànima. La regidoria inicia esta trobada amb la intenció de realitzar-la dues vegades al mes i es realitzaran diferents activitats. Per a apuntar-se cal manar un correu electrònic a igualtat@altea.es.

“Volem que Enxarxades siga un espai per a poder trobar-nos i fer activitats, passar una estona agradable i aprofitar per a aprendre a fer manualitats, recomanar-nos llibres, practicar el valencià o l’anglés. Un lloc per a compartir i aprendre al que convide a totes les alteanes”, ha comentat Vicenta Pérez.

Pin It on Pinterest