Select Page

Vil·la Gadea serà un dels tres escenaris en què tindrà lloc durant l’estiu la segona edició del cicle de concerts de Jazz “Sumerjazz”; així ho ha donat a conéixer l’edil de Cultura i Turisme, Miquel Zaragoza, qui ha presentat l’activitat junt amb Mariano Torres, responsable de la iniciativa. A Altea els concerts se celebraran els dissabtes 24 i 31 d’agost a les 23h. Com a novetat, dissabte que ve 26 de juny, Palau Altea albergarà un concert de presentació del cicle a les 21:00h. L’entrada per al concert de Palau Altea és gratuïta.


Com ha explicat el responsable municipal, tres són els municipis que acolliran Sumerjazz, igual que ja va ocórrer en la seua 1a edició: El Campello, Altea i Dénia. “Es tracta de tres poblacions que, a més del seu atractiu turístic, es caracteritzen per la seua oferta cultural durant tot l’any. Vil·la Marco, Vil·la Gadea i Torrecremada són els espais màgics triats per a estos concerts a la llum de la lluna”, ha comentat l’edil.
“Sumemrjazz no és només música. Es tracta de crear un ambient en què es cuiden els mínims detalls. La decoració ha d’estar en harmonia amb les sensacions que transmet cada lloc. Taules, cadires enfundades i un servici de bar acompanyaran les actuacions . En el cas d’Altea, Vil·la Gadea és un lloc privilegiat que ha sigut, a través de la història, escenari de grans i diversos espectacles”, ha afegit Miquel Zaragoza.


Per a concloure la seua intervenció, Zaragoza ha explicat que el concert de presentació que tindrà lloc el dia 26 de juny en Palau serà l’últim concert de temporada a Palau, ja que amb la portada de l’estiu continuarem oferint programació musical a l’aire lliure amb el cicle Música a Boqueta Nit i Sumerjazz”. L’edil de Cultura i responsable de Palau Altea ha invitat a alteanes, alteans i visitants a assistir al dit concert presentació de Sumerjazz.


Per la seua banda, Mariano Torres hi ha detallat el contingut dels concerts previstos i els artistes que els oferiran. El concert del 26 de juny a Palau Altea anirà a càrrec de Janet Taylor; “la qualitat i elegància d’esta dona és molt especial”, ha apuntat Torres.


Quant als concerts que es van a oferir a Vil·la Gadea, el del 24 de juliol va a càrrec d’Eva Cortés, postulada com una de les més fermes promeses del Jazz espanyol. Eva Cortés ha collit excel·lents crítiques amb el seu tercer disc “La Mar d’un Vida”. Sense oblidar les seues arrels llatines, ni els seus anys a París, la cantant enlluerna amb un repertori que mescla frescor i seducció. Del concert del dissabte 31 de juliol, oferit per The Big Jamboree, Mariano Torres ha manifestat que “es tracta de 9 músics catalans que tenen com a única missió posar a ballar als espectadors.


En totes les actuacions, els assistents podran disfrutar d’una copa de vi gràcies a la col·laboració del Consell Regulador Denominació d’Origen Vins d’Alacant amb els cellers de BOCOPA i Salvador Poveda.
El preu de les entrades per als concerts del 24 i 31 de juliol és de 16€ i les entrades es poden adquirir a Servicam o a l’Ajuntament d’Altea.


 

Pin It on Pinterest