Select Page


El regidor de Comerç i l’alcalde, acompanyats per alguns dels membres de la corporació Municipal, han inaugurat este mateix matí les noves instal·lacions de la Casa de l’Aigua, en les que han sigut ubicades les oficines de Comerç. Unes instal·lacions que han sigut remodelades a càrrec del Pla E i el cost de les quals ha ascendit a 100.720€


Com ha explicat el responsable municipal de Comerç, Miquel Zaragoza, “estes noves oficines substituïxen a les anteriors que es trobaven a l’Oficina de Turisme al passeig Sant Pere”. “Abans Comerç estava en les mateixes dependències que Turisme i l’atenció als usuaris no era del tot correcta, a més l’OMIC tampoc tenia un espai en condicions per a atendre les reclamacions dels usuaris”, ha afegit Zaragoza.


Quant a les noves instal·lacions, l’edil socialista ha desvelat que a més dels servicis que ja es prestaven amb anterioritat al trasllat, en breu es podrà fitxar la targeta de la desocupació en la pròpia oficina de Comerç.


A més, l’alcalde ha citat els servicis que es van a prestar des d’estes noves oficines; “amb esta inauguració millorem els servicis que presta l’Ajuntament als ciutadans i caldrà ajustar-se totes les reclamacions dels consumidors a través de l’agència OMIC; també caldrà ajustar-se a tots els comerciants i pròximament darrere d’un conveni amb el SERVEF, es podrà segellar el carnet de la desocupació”.


El primer edil alteà ha posat en relleu l’important volum de treball que es desenvolupa en el departament de Comerç indicant, “tenen moltíssima mobilitat d’usuaris ja que tant empreses com treballadors s’acosten per a conéixer l’oferta i demanda d’ocupació i molts deixen el seu currículum. Sense ser una agència d’ocupació, està prestant eixe servici en estos moments de crisi”.


Com ja es va indicar en el seu dia, a l’inici de les obres de millora de la planta baixa de la Casa de l’Aigua, el projecte incloïa l’eliminació de material afectat per humitat; adequació de cobertes existents i reposició de les danyades; substitució de fusteria i pintura exterior; col·locació de barrera antihumitat a més d’instal·lació de tot el mobiliari d’oficina.

Pin It on Pinterest