Select Page

José Luis León Gascón, regidor d’Igualtat i Benestar Social, ha assistit aquest dilluns a l’obertura de la Ludoteca Municipal. Aquest espai lúdic, gestionat per la Regidoria d’Igualtat i subvencionat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, ofereix a les famílies del municipi la possibilitat de poder comptar aquest estiu amb un recurs municipal totalment gratuït, que els facilite la seua incorporació al mercat de treball. En el seu primer dia ja han participat 18 famílies.

Per a desenvolupar els tallers lúdics s’han contractat huit treballadores amb diferents perfils professionals, des d’una coordinadora de projectes, a tres monitores d’educació infantil i quatre dones, parades de llarga duració, encarregades de la supervisió de les instal·lacions i menors. En els pròxims dies i a través de les oficines del Labora es preveu ampliar el nombre de monitores amb tres noves contractacions.

L’Escola d’Adults es converteix en l’espai d’acolliment dels xiquets i les xiquetes del municipi, els qui durant els mesos de juliol i agost, i en horari de vesprada de dilluns a divendres entre les 14.30 hores i les 22.00 hores, i de cap de setmana entre les 11.30 hores i les 19.00 hores, podran realitzar múltiples activitats d’oci i temps lliure, i gaudir d’unes vacances divertides mentre els seus pares i mares poden conciliar la seua vida laboral i familiar en igualtat.

Pin It on Pinterest