Select Page

Santiago Ronda: “No hem donat a conéixer nosaltres la sentència perquè el procés no ha acabat, tenim coneixement que se’n va a recórrer”


El regidor responsable de Servicis Tècnics, Santiago Ronda, ha eixit a l’encontre de les declaracions de l’edil popular Domingo Berenguer en les que ha fet pública la sentència que desestima el contenciós administratiu interposat per Aqualia en contra de la concessió de l’Aigua. Ronda ha manifestat satisfacció per la resolució que ratifica la legalitat de l’acord plenari; alhora que ha afegit, “però ens consta que la sentència està recorreguda, per la qual cosa encara no està tot dita. Motiu pel qual no havíem fet pública la sentència”.


“Ens estranya molt que Domingo Berenguer faça este tipus de declaracions, dient que hem ocultat la sentència, quan ell precisament ha participat i ha tingut la mateixa informació que el que els parla; ha tingut el mateix accés que jo i ha participat en la Mesa de Contractació , que va ser la que va triar la proposta que considerava més convenient per als interessos d’Altea”. Ha declarat Santiago Ronda.


A més, Ronda ha avançat que “prompte hi haurà un altre pronunciament, ja que també Aquagest ha demandat a l’Ajuntament per eixa adjudicació i per tant continuem esperant un altra resolució”.
L’edil socialista s’ha referit a les paraules del popular indicant, “no tot el que ha dit és cert. Per cert, perquè Domingo no parla de la sentència en què es deia que se li havia donat tota la informació”.


En el transcurs de la seua declaració el responsable municipal d’Infraestructures ha significat que “esta sentència patix d’algunes qüestions fonamentals; entre elles perquè l’informe Altair a què es referix no és del tot cert ni correcte, però com ell mateix ha dit el temps posa a cada un en el seu lloc i ja veurem el que passa”.


Finalment Ronda ha motivat el sentit favorable de la sentència al treball realitzat per l’Equip de Govern en defensa dels interessos municipals. “la sentència ha sigut favorable a l’Ajuntament perquè nosaltres hem posat tots els mitjans necessaris perquè així fóra. Eixe ha sigut el servici que hem prestat, el de posar una persona al front per a defendre el que es va votar en el Ple perquè això és la que toca. Defendre un acord plenari”.

Pin It on Pinterest