Select Page

El regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, ha donat a conéixer les bases que regiran la convocatòria per a participar en la Fira del Xicotet Format. Una iniciativa en què “es pretén fomentar l’art plàstic en les seues diferents modalitats”, com ha indicat l’edil. El termini màxim per a la presentació de sol·licituds és el 18 de juny, data a partir de la qual una comissió triarà els participants.


“El tipus d’obra objecte de la fira és el xicotet format -com bé indica el nom de la convocatòria-, les mesures màximes del qual seran de 35 x 45cm, encara que opcionalment cada artista podrà exposar dos obres són límit de grandària”, ha explicat Zaragoza.


La tècnica i temàtica de les obres és lliure i els artistes que desitgen participar hauran de presentar un dossier en què s’incloguen mostres del treball a exposar; gravat, pintura, aquarel·la, dibuix, obra gràfica, fotografia, etc.


Segons els detalls aportats pel regidor, la Fira s’inaugurarà el 28 de juliol i es desenvoluparà fins al 30 d’agost en la zona del Portal, com ve sent habitual.


Les sol·licituds de participació hauran de ser entregades a la Casa de Cultura, carrer Pont de Moncau14, fins al 18 de juny i haurà d’anar acompanyada de currículum de l’artista, fotocòpia DNI i dossier de la seua obra.


“Enguany la Fira del Xicotet Format serà una miqueta més reduïda que en edicions anteriors per qüestions econòmiques, però volem que continue havent-hi una mostra d’arts plàstiques en què poden participar tant professionals com estudiants de Belles Arts”, ha conclòs l’edil socialista.


Nota: bases completes de la convocatòria en el fitxer adjunt.

Pin It on Pinterest