Select Page

Una vintena d’aficionats a l’agricultura i a la fusteria es van donar cita el dissabte en la finca Sta. Bàrbara per a fabricar planters el destí final del qual seran els Horts Urbans Ecològics. Els participants, proveïts de martells i tenalles, van desfer amb paciència els palets per a posteriorment donar-los la forma de calaixos de fusta que aniran farcits de terra en què es plantaran les llavors.


Els planters donaran cabuda a les llavors tradicionals de la comarca procedents del banc de germoplasma de la Cooperativa Agrícola. Els plançons obtinguts serviran per a dotar als horts municipals de verdures i hortalisses.


“Esta és una activitat gratuïta més que realitzem des de la regidoria d’agricultura per a anar complementant el projecte d’Horts Urbans Ecològics, que tantes alegries ens està donant ja que la resposta dels alteans ha sigut magnífica.”ha manifestat la Regidora d’Agricultura. “Aprofitem estos tallers pràctics per a realitzar activitats que tenen en compte l’educació ambiental i el respecte per l’entorn”.

Pin It on Pinterest