Select Page

L’Ajuntament d’Altea s’ha sumat a l’adhesió de l’acord marc subscrit entre la FVMP, la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques i les fiscalies de les Audiències provincials, per a la posada en marxa del Programa de Mediació en matèria d’Intervenció Socioeducativa amb Menors Infractors. Per a açò, la regidor de Benestar Social alteana, Gemma Córcoles, va acudir a la conselleria en el dia d’ahir per a formalitzar l’adhesió junt amb la resta de municipis que ho subscriuen. En la conselleria, la titular de l’ens, Paula Sánchez, va rebre a tots i totes les regidores i alcaldes.


Este programa permet que els jóvens d’Altea que incomplisquen la Llei Penal podran reparar el dany produït d’acord amb l’acció que més els beneficie així com per quant suposa la immediatesa de la reparació com a conseqüència de l’incompliment de la llei.

Pin It on Pinterest