Select Page

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altea ha posat en marxa el ‘I Taller de Podcast i Ràdio’ que donarà principi divendres que ve 11 de novembre en el Centre Juvenil d’Altea. Una activitat dirigida a menors d’edats compreses entre els 8 i els 16 anys.

En aquest taller, impartit per David Agüera, s’introdueix a l’alumnat en el món del podcasting i la ràdio, facilitant-los les eines necessàries per a dur a terme aquest tipus de continguts. S’aborden diferents processos clau, com l’enregistrament, edició i publicació del podcast en diferents plataformes, combinant la part teòrica amb exercicis pràctics.

El regidor d’Educació, Miguel de la Hoz, ha assegurat que “l’aposta per la formació és permanent. Ara posem en marxa aquest taller que permet als alumnes i alumnes endinsar-se en un món en projecció i ple d’eixides professionals”.

El taller se celebrarà els dies 11, 18 i 25 de novembre en horari de vesprada des de les 18.30 a les 20.30 hores. Les inscripcions es poden dur a terme en el mail peakseekerspain@gmail.com i a través del WhatsApp 683383940.

Pin It on Pinterest