Select Page

La regidoria d’Esports subvenciona el desenvolupament de diversos cursos de busseig amb què es pot obtindre la titulació internacional SSI (Scuba School International). Estos cursos s’impartiran des del Centre de Busseig Scorpora al llarg dels mesos de maig, juny, juliol, agost i setembre. El regidor de Joventut i Esports, Eloy Hidalgo, ha explicat quina és la quantitat subvencionada per a estos cursos “Amb la subvenció municipal s’aconseguix que el cost total d’estos cursos de cinc dies passe de 395 a 295 euros per alumne”.
José Miguel Peret, director del Centre de Busseig Scorpora, ha indicat per la seua banda la importància d’obtindre la titulació SSI “és la que permet obtindre el que es coneix com a Open Vàter Diver (competent per a realitzar immersions amb un company del mateix o més alt nivell fins a profunditats de 30 metres) i que no s’ha de renovar una vegada que l’has obtingut”. Tant el regidor com el director de Scorpora han deixat clar que la reducció en els preus de les matrícules dels alumnes no suposarà en cap cas la baixada en la qualitat dels cursos i els servicis que es presten normalment.
Les classes teòriques es duran a terme a partir de les 20.30 h de la vesprada amb una duració aproximada d’una hora, les pràctiques seran segons les necessitats de l’alumne. La teoria se centra en maneig, utilització i manteniment de l’equip de busseig, física aplicada al busseig, fisiologia i fisiopatologia, taules de descompressió i càlcul d’immersions successives. La part pràctica se centra en immersions en mar i piscina, un mínim de cinc immersions.
Junt amb este programa intens de busseig s’han preparat dos minicursos per a aprendre el busseig amb tub amb dos sessions (preu subvencionat a 40 €) i el Try Scuba Diving o baptisme de mar per als que volen tindre una primera experiència d’immersió amb tres sessions i a un preu subvencionat de 80€.
Els requisits són comptar com a mínim 16 anys i garantir no patir cap malaltia contradictòria amb el busseig autònom. Es pot trobar informació addicional de tots els cursos en la pàgina web de l’Ajuntament www.Altea.es en la secció Joventut i Esports o en la pàgina www.centrobuceoscorpora.com. Les inscripcions s’han de realitzar telefonant al 616132626 o a les oficines de Scorpora al carrer Pau Casal núm.6 en platja de l’Albir.


 

Pin It on Pinterest