Select Page

Les classes de defensa personal són impartides pel mestre Oscar Dianotti.

Sara Soler, edil d’Esports de l’Ajuntament d’Altea i Oscar Dianotti, mestre de Jiu-Jitsu, han presentat les classes d’este esport brasiler que s’imparteixen de dilluns a divendres en horari de matí i de vesprada a la Ciutat Esportiva d’Altea. A més, han anunciat l’Altea Summer International Cup Jiu-Jitsu Esportiu els dies 22 i 23 del proper mes de juny.

Soler ha explicat que “des de la regidoria s’ha signat un conveni de col·laboració amb el Reyson Gracie Jiu-Jitsu-Club de Lluita MMA Altea, que contempla el desenvolupament de les activitats anunciades i una rebaixa en el preu de les classes de defensa personal, en cas de tractar-se de policies, dones o usuaris de Benestar Social”.

Segons els detalls aportats per l’edil, les classes de Jiu-Jitsu, impartides pel mestre Oscar Dianotti, tenen lloc cada dia de 10:00 a 11:00h i de 20:30 a 21:30 h. El preu de les classes és de 80€ mensuals si s’hi assisteix els 5 dies.

En paraules d’Oscar Dianotti, referent del Jiu-Jitsu a nivell mundial, “el Jui-Jitsu brasiler és un esport que ha crescut molt al món i és un esport de lluita que ajuda molt a menuts, dones, homes i persones que passen per dificultats i necessiten fer alguna cosa per trobar-se millor i calmar-se. És un esport que no té violència perquè no hi ha contacte. Considere este esport molt bo per controlar les emocions”.

“Totes les persones que vénen a Jiu-Jitsu em diuen el mateix: isc de la classe sentint-me una altra persona”. Declara el mestre Dianotti, que qualifica este esport com un mètode de defensa i indica que al Brasil este esport és molt practicat per la policia perquè és un esport que ajuda a controlar les accions que han de dur a terme al carrer.

“Jo vull oferir a la policia que vinguen a entrenar diàriament amb el Jiu-Jitsu perquè la seua pràctica fa que es faça servir i es puga controlar millor una situació. Jiu-Jitsu és un esport que comença amb la verbalització i el control de la situació per controlar la violència i és un esport molt adequat per a les forces de seguretat”. Ha matisat Dianotti.

D’altra banda, Soler i Dianotti han informat de la celebració a Altea d’un torneig de Jiu-Jitsu al juny. Un esdeveniment internacional en què s’espera que participe més de mig miler d’esportistes procedents de tot el món i que tindrà lloc els dies 22 i 23 d’aquell mes.

I segons Dianotti, diversos són les motivacions que l’han portat a ell i al seu club a triar Altea com a seu de l’Altea Summer International Cup Jiu-Jitsu Deportivo; entre elles el bon clima de la zona, la bellesa del lloc, les moltes activitats que poden fer els participants i els qui els acompanyen i sobretot la bona comunicació en transports que té Altea.

Per a més informació i inscripcions sobre les classes de Jiu-Jitsu es pot enviar un watssap al 645 798 880, al qual respondrà el mateix Dianotti o adreçant-se al mestre durant les classes diàries al Poliesportiu Municipal.

Pin It on Pinterest