Select Page

L’auditori facilita l’accés de menors de 30 anys amb preus assequibles


Palau Altea ha programat un nou cicle per a jóvens integrat per les actuacions de Ron Lalá (15 de maig); Xavi Castillo (11 de juny) i Brodas (19 de juny) amb preus assequibles. Amb la compra de les tres actuacions es realitza un descompte del 50% del valor real del tiquet que de 40 € (les tres entrades) passa a 20 €. Miquel Zaragoza, regidor de Cultura, ha remarcat l’interés de Palau Altea en “possibilitar als jóvens que s’acosten a nosaltres i que ens coneguen. Per això, hem posat en marxa el cicle P30 dirigit a jóvens menors de 30 anys. Ho componen tres espectacles frescos, divertits i de gran qualitat: Ron Lalá amb “Mundo y final”; Xavi Castillo amb “de Reis i Bufons” i l’hip-hop de Brodas “I.V.A. Inclòs””.
La directora de Palau Altea, Alicia Garijo, ha incidit en eixa voluntat de l’auditori alteà de “acostar als més jóvens un tipus d’espectacle que no s’oferix habitualment en els auditoris com pot ser el cas de la dansa hip-hop de Brodas i que pensem serà del grat dels menors de 30”.
El primer d’estos espectacles es durà a terme ja este dissabte 15 de maig amb Ron Lalá “Mundo y final” “un grup de teatre -comenta la directora- que ja és la seua segona vegada a Palau Altea perquè ja van estar ací amb “El meu misteri de l’interior” i que es tracta d’un grup que porta ja un cert recorregut i que està present en la major part de fires de teatre espanyoles així com té a més una presència cada vegada més refermada”.
El seguirà l’actor valencià Xavi Castillo que també és la seua segona vegada a Palau Altea “i que és molt conegut pels jóvens per la seua constant presència en les universitats i teatres de la Comunitat Valenciana”, puntualitza Garijo. Finalment, el grup d’hip-hop Brodas “està present -indica la directora- amb prou força en el mercat de la dansa i en el seu espectacle conjuguen ball i música al mateix temps”.
Més informació en www.palaualtea.es.

Pin It on Pinterest