Select Page

El responsable municipal de Medi Ambient, Santiago Ronda, s’ha reunit en el matí de hui amb dos dels integrants de Creu Roja a Altea. El tema central de la reunió ha sigut el del voluntariat. Com hi ha assenyalat ronda, “l’objecte d’esta reunió és fomentar el voluntariat invitant una vegada més als alteans a participar ja que es pretén posar en marxa una nova iniciativa que té com a objectiu conservar el nostre territori”.
En el transcurs de la seua intervenció Ronda, qui ha mostrat una vegada més el seu suport a esta ONG, s’ha referit a l’Ordenança de Voluntariat que va ser aprovada fa uns mesos, i que contempla la possibilitat de desenvolupar accions conjuntes entre entitats sense ànim de lucre i el propi Ajuntament.
Com ha explicat Jorge Gómez, representant de Creu Roja, “Creu Roja Altea du a terme multitud d’activitats solidàries en el municipi i ara volem iniciar una nova, consistent a posar en marxa un projecte mediambiental amb vista a mantindre el nostre entorn. Un entorn que entenem és fonamental en definitiva per a millorar la qualitat de vida de tots nosaltres”. Gómez ha expressat el seu desig d’implicació per part dels ciutadans d’Altea, “ja que vivim en un entorn privilegiat que hem de mantindre i les qualitats del qual cal preservar. “Entre les actuacions mediambientals d’actuació prevista per Creu Roja s’inclouen accions en la Serra Bèrnia, el Riu Algar i la Badia d’Altea, per ser estos entorns característics del municipi”, ha apuntat Roberto Erades, membre de la Junta Local de Creu Roja; qui ha recordat alguns dels projectes que en estos moments està duent a terme Creu Roja a Altea, com és el Programa de Salvament Marítim, un programa de busca d’ocupació i també ajuda a persones majors.
Tant des de Creu Roja, com des de l’àrea de Medi Ambient, s’ha animat a la població a participar en el voluntariat de Creu Roja.
Per a més informació: telèfon 647 774 581, e-mail: alteas@cruzroja.es.

Pin It on Pinterest